TarraLand Utočište kunića i divljih zečeva - Udruga Mrkvica

Kontakt

Mobiteli i telefoni

Izričito molimo da nas kontaktirate PISANIM PUTEM (obavezno kliknite ovdje za obrazac) a NE na mobitel. Mobitel služi isključivo za ranjene životinje, te životinje u teškom stanju!

Kliknite niže za poseban kontakt obrazac za prijavu mladunca divljeg zeca:

 

Donacije:

 

Pratite nas na Facebooku:

Utočište kunića i divljih zečeva

 

YouTube

Utočište kunića i divljih zečeva

 

Lokacija: Hrvatska, Zagreb - Zaprešić. Zbog sigurnosti naših životinjica nije navedena točna lokacija Utočišta, već samo sjedište Udruge. Djelujemo na području cijele Hrvatske, a pomažemo i u susjednim državama. Obratite nam se i rado ćemo Vam pomoći.

Udruga nema prostor u vlasništvu ili najmu, već djeluje u domovima i dvorištima volontera, članova i voditelja udruge, u njihovo "slobodno vrijeme". Udruga je isključivo volonterska i NEMA ured, ni zaposlenike, ni stalne prihode i osigurana financijska sredstva za hranu, lijekove i sl.; već ovisi isključivo o donatorima/sponzorima, volonterima i osobama koje pomažu kako bi udruga pomogla životinjama.

 

Opće informacije

 

ADRESA (Sjedište Udruge) Udruga Mrkvica
Sjedište je u privatnom domu voditelja. Sjedište nije ured, jer ured nemamo. Trg F. Tuđmana 5
Utočište se nalazi na drugoj lokaciji. 10290 Zaprešić

 

      IBAN:     HR5524020061100542705               (Žiro račun: 2402006-1100542705)

      E-mail:       udruga[at]mrkvica.hr

      OIB: 21485713743,     MB: 2467348,    Reg.broj udruge: 01002086 ● Registracija pri Uredu državne uprave u Zagrebačkoj županiji

 

Hitan kontakt

 

http://www.directsource-network.com/uploads/Phone_Icon.jpg

Broj mobitela Udruge Mrkvica je 092 / 2478 - 248.
Na telefon nas zovite samo ako je životinja ranjena ili u lošem stanju!
Ukoliko nas ne uspijete dobiti na mobitel, obavezno pošaljite SMS (vaše ime i simptome bolesne/ranjene životinje).

U suprotnom i za sve ostale situacije (udomljavanja, savjete itd.) postoji email i molimo da nam se obratite pisanim putem. ZAHVALJUJEMO na poštivanju (!) ove molbe.

Email: udruga[at]mrkvica.hr -> kliknite. U slučaju hitnosti, obavezno u naslovu napišite HITNO i UVIJEK navedite Vaš broj mobitela. HITNE situacije su isključivo ako imate ranjenu ili divlju životinju u rukama, ili sličnu situaciju u kojoj ste se nenadano našli.

Molimo da na FORUME i druga mjesta izvan ovog web sajta, email prenosite u sljedećem obliku: udruga[at]mrkvica.hr; ili jednostavno copy-paste link www.tarraland.com/kontakt.html. Posjetite i link sa često postavljenim pitanjima: FAQ .

 

Ostali detalji

 

- ako se radi o divljem zecu:

- ako se radi o kuniću koji traži dom, možete objaviti oglas na našem portalu Oglasi.

 

NewsLetter

 

E-mail lista za donacije

E-mail lista za donacije

 

Niste trenutno u mogućnosti donirati, a htjeli biste nam pomoći? Prijavite se, ako želite biti obaviješteni o potrebama za donacijama za kuniće i divlje zečeve iz našeg Utočišta u najtežim trenucima - kada nemamo dovoljno financijskih sredstava za hranu, lijekove i operacije.